Bij Bart op het schoon verdiep

Op 29 maart 2015

Bestuur N-VA Nevele wordt op het stadhuis van Antwerpen ontvangen en overhandigt in naam van alle leden van de Nevelse afdeling  een portretschilderij aan Bart De Wever .

 

N-VA Nevele is een bloeiende afdeling van de partij en heeft tijdens de laatste nieuwjaarsreceptie te Nevele een portretschilderij van Bart De Wever onthuld.

Het schilderij is van de hand van één van de leden nl. Donat De Praeter.

Op vrijdag 27 maart ll. was het zo ver en werd het N-VA bestuur Nevele uitgenodigd om het schilderij persoonlijk aan Bart De Wever te overhandigen.

Ze werden er persoonlijk ontvangen op ’t Schoon Verdiep in de werkkamer van de burgemeester  van Antwerpen en nationaal voorzitter van N-VA.

De voorzitter van N-VA Nevele F.Bertin dankte voor de geboden gelegenheid en gaf een korte uitleg over Nevele en de lokale afdeling van N-VA. Vervolgens was het de beurt aan de kunstschilder zelf om zijn  werk, een zeer mooi en modern portretschilderij van Bart De Wever te overhandigen.

De voorzitter en burgemeester was biezonder gecharmeerd door zijn eigen portretschilderij en dankte de afdeling voor de attentie om vervolgens nog wat geschiedkundige uitleg te geven over de imposante en historische werkkamer. De bijeenkomst werd besloten met de traditionele foto’s.

 

Voor de aanwezigen was het uiteraard een onvergetelijk moment.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is